PLITVIČKA JEZERA – CHALET PLITVICE – jedinstvena prilika

275.000,00 €

Podijeli ovu nekretninu

Općenite informacije

Status: Aktivno Vrsta nekretnine: kuća Broj soba: 2 Kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2016

Opis

SKY NEKRETNINE s ponosom predstavljaju jednu od najljepših i najtraženijih kuća na području parka Plitvička jezera – Plitvice Chalet.

Unikatna kuća tlocrtne površine 52m2 nalazi se uz tirkiznu rijeku Koranu u samom srcu Plitvica na velikoj parceli od 1300m2.

Veličina i pozicija parcele novom vlasniku garantiraju privatnost i ekskluzivnost privatnog kupališta u prozirno čistoj rijeci.

Preporučamo ju svim ljubiteljima prirode koji žele osjetiti miris Plitvičke šume, zvukove slapova te se navečer opustiti u pogledu na prekrasno zvjezdano nebo.

Također, ovo je prilika i za investitore koji očekuju brzi povrat svoje investicije jer noćenje postiže cijene i preko 350€/noć. Želite li imati jedinstvenu vikendicu koju ćete povremeno posjetiti, a od nje zarađivati, onda je ovo idealna prilika.

Kuća od starih drvenih planjki rastavljena je na drugoj lokaciji te prije 4 godine sastavljena na ovoj idiličnoj poziciji te opremljena modernim namještajem i materijalima.

Do kuće se dolazi slijepom ulicom te je ujedno i posljednji objekt u naselju Korana.

Uz kuću se nalazi roštilj i terase koje je moguće i dodatno povećati.

Kuća se trenutno iznajmljuje kao kuća za odmor s 4* i kapacitetom 2+1. Uz manje preinake moguće je dodatno iskoristiti i potkrovlje te time povećati kapacitet.

– vlasništvo – uredno
– orijentacija – jug/zapad/sjever/istok
– grijanje – kamin na drva
– stolarija – drvena
– podovi – keramika

Želite li provesti noć i sami se uvjeriti u ljepote koje ovaj objekt nudi, posjetite stranicu Bookinga te upišite Plitvice Chalet. 

______________

* Kupac za navedenu nekretninu plaća minimalnu agencijsku proviziju u iznosu 1% od kupoprodajne cijene + PDV.
* Za tu naknadu agencija odrađuje upis vlasništva i prebacivanje režija na kupca te svu pravnu dokumentaciju kupoprodaje.

Za dodatne informacije i razgledavanje slobodno nas kontaktirajte između 09-18h.

kuća, plitvička jezera, plitvice, korana, chalet, vila, plitvice, zemljište, parcela na plitvicama, turizam

 

Mapa

Agent

Sanjin Rastovac

Sky nekretnine
Ocjena: