PANTOVČAK, GOLJAK, 4-soban + terase + garaža, novija gradnja (prodaja)

477.000,00 €

Podijeli ovu nekretninu

Općenite informacije

Status: Aktivno Vrsta nekretnine: stan Broj soba: 4 Godina izgradnje: 2005

Opis

Sky nekretnine predstavljaju komforni četverosobni stan s odličnim rasporedom na jednoj od najtraženijih lokacija.

Stan se nalazi na drugom katu u zgradi iz 2005. godine u ulici Goljak i prostire se preko dvije etaže povezane unutarnjim kratkim stubištem.

Na donjoj etaži nalazi se open space koncept dnevnog boravka s kuhinjom i direktnim izlazom na veliku natkrivenu terasu. Uz to na donjoj etaži je još gostinjski toalet i vešeraj te stubište koje vodi do gornje etaže.
Hodnik gornje etaže povezuje sve prostorije koje etaža nudi, a to su dvije spavaće sobe, kupaonica i spavaća soba s walk-in ormarom i velikom adaptiranom terasom.
Obje terase pružaju pogled na cijeli grad, a terasa uz spavaću sobu dobiva na privatnosti zahvaljujući okolnom zelenilu.

* Tlocrt i izračun površina prostorija je priložen.

Stan je u zadnjih par godina adaptiran, a tokom 2015. godine renoviran je krov iznad stana, postavljena nova hidroizolacija te 30cm termoizolacije. Uz to na katu je postavljena nova aluminijska stolarija s komarnicima i električnim pogonom pomoću daljinskog upravljača.
U zadnjih godinu dana renovirana je kuhinja i ugrađen novi otok, stepenice, pobrušen i lakiran parket, sva unutarnja stolarija obnovljena, promijenjene sve utčnice, prekidači i rasvjeta, te odrađeni mnogi drugi radovi u svrhu poboljšanja funkcionalnosti stana.

Navedena cijena odnosi se na stan + spremište u podrumu, dok se garaža prodaje za 28.000€.

 

Mapa

Agent

Sanjin Rastovac

Sky nekretnine
Ocjena: