MAKSIMIR, Srebrnjak, luksuzan četverosoban stan, novogradnja

prodaja Stan u novogradnji

Zagreb, Srebrnjak

  • 3
  • 2
  • 164.96m2

643.344 € 4.837.978 kn

Ostali podatci o nekretnini

  • Cijena /m2 3.900 €
  • Godina izgradnje 2021
  • Kat prvi, drugi
  • Broj soba 4
  • Broj kupaona 2
  • Prozori ALU - drvo stolarija

Opis nekretnine

Agencija Sky nekretnine predstavlja luksuzan stan u novogradnji, okružen zelenilom.

 

Ovaj četverosoban stan bit će izgrađen u zgradi na parceli od 826 m2. Zgrada će imati sveukupno četiri stana koja će se protezati na tri etaže. Izgradnja ove luksuzne zgrade predviđena je za 2021. godinu u kombinaciji tradicijskih i modernih materijala kako bi se uklopila u prirodu koja je okružuje.

 

Orijentacija stana bit će obostrana, na jugozapadnu i sjeveroistočnu stranu s pogledom na zelenilo koje ga okružuje. 

 

Parcela se nalazi na odličnoj lokaciji nedaleko od centra grada te je odlično povezana tramvajskim i autobusnim linijama. U blizini se nalaze gradski vrtić i osnovna škola, tržnica Kvatrić te ostali sadržaji potrebni za svakodnevni život. 

 

Stan će biti obogaćen prvoklasnim hrastovim parketom za podno grijanje u dnevnom boravku, hodniku i sobama, a za stolariju je predviđeno drvo-aluminij. Svaki stan imat će svoje vlastito parkiralište, a vanjski teren sadržavat će popločene pješačke dijelove te uređene zelene površine. 

 

Osim vanjskog parkirališta, na kolnom ulazu zgrade predviđene su četiri suterenske garaže s niskošumnim rolo vratima na daljinsko upravljanje. Zgrada će također sadržavati lift renomiranog proizvođača visoke kvalitete. 

 

Budući vlasnici moći će uživati u privatnosti svog dvorišta jer će svaki od četiri stana sa sjeveroistočne strane imati svoj privatan izlaz na natkrivenu terasu i vrt. 

 

O STANU: 

 

STAN 3 (S3) veličine 117,07 m2 bit će dvoetažni stan koji će se protezati preko 1. i 2. kata zgrade, a sastojat će se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, jednog wc-a, spremišta, praonice rublja, lođe površine 6,10 m2 i terase površine 46 m2 na koju se dolazi preko mosta te privatnog vrta površine 91,30 m2. Stanu će također pripadati garaža u suterenu površine 20,16 m2, vanjsko parkirno mjesto površine 15 m2 te spremište površine 12 m2 (Sveukupno 164,96 m2).

 

O ZGRADI: 

 

KONSTRUKCIJA: temeljna armiranobetonska ploča debljine 70 cm, nosivi armiranobetonski nosivi zidovi debljina 20 i 25 cm, armiranobetonske međukatne ploče: iznad suterena debljine 25cm, a sve ostale debljine 20 cm, konstrukcija proračunata prema EC8 – seizmička otpornost konstrukcije, stubišni krakovi debljine 16cm, stubišni podesti debljine 20cm, pregradni zidovi izvedeni po sistemu Knauf, stropovi stanova se izvode po sistemu Knauf, svijetla visina kata (visina od gotovog poda do spuštenog stropa) je 270 cm.

 

FASADA: fasada je izvedena dijelom po sistemu kao „ventilirana“ s izolacijom od kamene vune te završnom oblogom od vlaknasto-cementnih kompaktnih materijala te staklenih stijena visoke učinkovitosti, na parapetnim zidovima lođa i terasa postavljene su staklene ograde.

 

VANJSKA STOLARIJA: prvoklasni hrastov parket (za podno grijanje) u dnevnim boravcima, hodnicima i sobama, drvo-aluminij (izvana aluminij kao zaštita drva od atmosferskih promjena, unutra drvo zaštićeno lazurnim lakom), IZO troslojno staklo (s vrhunskim zvučnim i termo svojstvima).

 

KROV: ravni neprohodni krov i terase izolirani su hidroizolacijskim folijama nove generacije, te toplinskom izolacijom debljine 25 cm a sve zaštićeno završnim slojem šljunka.

 

Useljenje je predviđeno krajem 2022. godine, a fotografije prikazuju 3D vizualizaciju vanjskog dijela zgrade te pun potencijal dvorišta.  

 

U našoj ponudi možete pronaći i ostale stanove ove zgrade. 

 

Kupac za navedenu nekretninu plaća minimalnu agencijsku proviziju u iznosu 1% od kupoprodajne cijene + PDV.* Za tu naknadu agencija odrađuje upis vlasništva i prebacivanje režija na kupca te svu pravnu dokumentaciju kupoprodaje.

 

Za dodatne informacije i razgledavanje slobodno nas kontaktirajte radnim danom između 09-18h, te subotom između 09-13h.

 

#novageneracijaposredovanja #skynekretnine #napokondoma #zelenidol #nekretninezagreb #novogradnja #luksuzanstanKontaktirajte nas

  • Agent

Pošaljite upit

Lokacija