Građevinsko zemljište - zakup - Manja Vas - 98.1

zakup Građevinsko zemljište

Samobor - Okolica, Manja Vas

  • 12000m2

1.000 € 500 € 7.503 kn

Ostali podatci o nekretnini

  • Cijena /m2 0,04 €

Opis nekretnine

Agencija Sky Nekretnine predstavlja imanje na lokaciji Manja Vas pored Samobora (Samoborsko gorje), za zakup na duže vrijeme.Ovo imanje sastoji se od jedne zidane te dvije drvene kuće, botaničkog vrta, vanjskog sanitarnog čvora, odvojene natkrivene terase, odvojene terase s pečenjarom te manjih pripadajućih objekata i šume.

 

Kuća I. je drvena kuća koja se sastoji od prizemlja te roh-bau potkrovlja s dvije sobe. U sklopu okućnice ima dovoljno mjesta za parkiranje 8 vozila, a idealna je za preuređenje u sobe za prenoćište odnosno kuću za dnevni najam.Kuća II. je zidana kuća roh-bau izvedbe, a sastoji se od tri etaže- prizemlja s terasom, prvog kata te potkrovlja. Iz kuće se proteže prekrasan pogled na botanički vrt.Kuća III. je drvena etno kućica također pogodna za preuređenje u prenoćište odnosno kuću za dnevni najam.Botanički vrt ima svoj status izletišta već dugih 25 godina te je oduvijek bio omiljeno odredište organiziranih izleta vrtića i škola Zagrebačke županije te Grada Zagreba, a poznat je i onima starijeg uzrasta, odnosno studentima i umirovljenicima. Uz dobro osmišljeno proširenje turističke ponude ovo imanje ima potencijal postati top turistička destinacija Samoborskog gorja. U objektu je moguće otvoriti restoran te sobe za prenoćište u potkrovlju, dok se ispod botaničkog vrta nalazi teren pogodan za izgradnju dječjeg ili nogometnog igrališta. U šumi je moguće napraviti kućice na drvetu, adrenalinski park ili čak robinzonski turizam. Ovo imanje nalazi se na samo 25km od Zagreba, a ima i odličnu mikrolokaciju - udaljeno je samo 10 minuta vožnje automobilom od Samobora te 20 minuta od Jastrebarskog. U podnožju Manje Vasi nalazi se selo Rude poznato po rudniku Sveta Barbara otvorenom za turiste te greblici, kolaču zaštićenom kao nematerijalno kulturno dobro RH.Cijena mjesečnog zakupa - na upit!

 

Zakupnik za navedenu nekretninu plaća agencijsku proviziju u iznosu od 1.000,00 kn + PDV.

 Za dodatne informacije i razgledavanje slobodno nas kontaktirajte radnim danom između 09-18h, te subotom između 09-12h.#novageneracijaposredovanja #zagrebnekretnine #turizam #prilika #samobor #manjavas

Kontaktirajte nas

  • Agent

Pošaljite upit